Tuotteet

Goldwell / KMS


Haluan kuunnella Sinua!
Ymmärrän, että todellisessa kumppanuudessa on kyse enemmästä, kuin upeista tuotteista.

Pesu- ja muotoilutuotetasarjana käytän Goldwellin laadukasta KMS -sarjaa. KMS- sarjasta löytyy jokaiselle omat suosikki tuotteet, joiden ansiosta saa hiukset näyttämään hyvältä pitkään ja värit loistamaan.

Lisäksi hiuksia hoitava BondPro+ käsittely on mahdollista ottaa minkä tahansa kemiallisen käsittelyn yhteydessä tai tehohoitona sellaisenaan. 

Goldwell on suunnitellut BondPro+ -tuotteen, joka suojaa hiuksia kemiallisten käsitelyiden tuomilta rasituksilta. BondPro+ on suunniteltu sopimaan 100-prosenttisesti käyttämiemme Goldwell-värien kanssa, joten voimme vahvasti suositella sitä.

 

EkoPharma -Helsinki

Valikoimassani on myös täysin luonnonkosmetiikka pohjainen ja hajusteeton Ekopharma -sarja. Pyrin tarjoamaan Sinulle paitsi tarpeelliset pesu- ja hoitotuotteet, myös muotoilutuotteet sekä -välineet, jotta saat hiuksistasi parhaimmat puolet esiin myös kotona.

fi-natura

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.

fi-natura

Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

fi-natura

EKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.

GHD

Meillä myynnissä laadukkaat GHD-tuotteet

Elumen

Tulossa. Elumenin vaikutus perustuu suoravärjäystekniikkaan – täysin ilman hapetetta ja ammoniakkia. 

Elumen väri on yhtä kestävä kuin perinteinen hapeteväri, mutta hiuksille hellävarainen ja jopa hoitava. Puhtaita, hehkuvia värejä, poikkeuksellinen kiilto ja uskomaton kesto.