Kasvivärjäys

Hiusten värjääminen kasviväreillä

Hiusten kasvivärjäykset ovat saaneet valtavan suosion. Ne sopivat kaikille, jotka haluavat välttää kemikaaleja tai ovat allergisoituneet tavallisille hiusväreille. 

Ekopharman kasvivärit ovat luonnollisia hiusvärejä, ne ovat täysin kasviperäisiä, eivätkä sisällä lainkaan synteettisiä väri- tai lisäaineita, säilöntäaineita tai hajusteita. Ainoastaan kasvien oma tuoksu. Värisekoitukset sisältävät kotimaisia marjoja ja yrttejä sekä perinteisiä intialaisia värikasveja. 

Oman hiusten tummuus vaikuttaa lopputulokseen. 

Tulokset ovat ainutlaatuisia ja yksilöllisiä. Kasviväreillä on äärimmäinen kyky hoitaa hiuksia, tuoda niille luonnollinen ja upea kiilto. Kasviväri tarttuu hiuksen pintaan, ei avaa hiusta kuten hapete värit. Sävymuutokset ovat prosessimaisia. Väri on lopullinen 2-3 vuorokauden kuluttua värjäämisestä. 

Kasviväreillä saadaan luonnollisia sävyjä. Tyvikasvut eivät tule oikein tehneenä samanlailla näkymiin, mitä muilla väreillä. Harmaanpeittoon voidaan tarvita “Henna-pesu” tai tuplavärjäys. 

Kerron mielelläni lisää puhelimitse tai tule keskustelemaan kanssani liikkeelle, mikäli kiinnostuit. Uusien kasviväriasiakkaiden kanssa, haluan keskustella vielä erikseen värien vaikutuksesta hiuksiin nyt ja tulevaisuudessa.