Energialeikkaus

Ekokampaajan tekemä energialeikkaus on todellinen ”pese ja pidä” -kampaus, sillä hyvin leikattuna hiukset asettuvat omaan luonnolliseen asentoonsa ilman minkäänlaista pakottamista, kemiallisia aineita tai föönausta. Energialeikkaus sopii erityisen hyvin hennoille ja luonnonkiharille hiuksille.

“Hiljainen hoito”, sekä hieroja että hierottava hiljentyy hoidon ajaksi, ainoastaan rentouttava musiikki voi soida hiljaa taustalla. Itse tykkään tehdä energialeikkauksen ilman peiliä koska, tapahtuma on meditatiivinen. Leikkaus hierontoineen kestää noin 1.5-2h.

Käsittely alkaa noin 20 min kestävällä hieronnalla, joka lisää hyvinvointia ja rentouttaa asiakasta. Vilkastuttaa verenkiertoa ja käynnistää puhdistumisprosessin.

Tämän jälkeen hiukset pestään ja hoidetaan luonnonmukaisilla tuotteilla, joita voi tehostaa eri yrteillä.

Energialeikkaus, eli englanniksi Hair Balancing on kokonaisvaltainen, intuitiivinen ja tekninen hiustenleikkuumenetelmä, joka antaa etenkin hennoille, pohjoismaisille hiuksille luonnollista ryhtiä. Energialeikkauksessa pyritään palauttamaan pituudet mahdollisimman harmoniseksi ja ehyeksi kokonaisuudeksi.

Perinteisestä hiustenleikkuusta energialeikkaus poikkeaa siinä, että kasvusuuntia, pyörteitä tai jakauksia ei manipuloida, eikä hiuksiin leikata jyrkkiä, rikkovia kulmia. Sen sijaan hiukset leikataan pieni osio kerrallaan erittäin tarkasti. Energialeikkaus tuo hiuksiin eheyttä, luonnollisuutta ja ryhtiä, ne hakevat oman luonnollisen muotonsa, ja siksi hiuksia ei tarvitse ollenkaan laittaa. Kampaus pysyy myös hyvänä pitkään, eli leikkuuväli voi olla pitkäkin. Hiusta kammataan paljon, kampaamalla samalla puhdistetaan kuona-aineita pois. Hius leikataan vain saksia käyttäen, sitä ei ohenneta eikä vuolla veitsellä.

Juo käsittelyn jälkeen runsaasti vettä ja vältä alkoholia.

ENERGIALEIKKAUKSEN TAVOITTEENA ON TASAPAINOTTAA SISÄISTÄ JA ULKOISTA KAUNEUTTA!